Injektering

Injektering reparerar betong och ger det åter en säker konstruktion. 

TJÄNSTER

Betongkonstruktioner under marknivå blir ofta utsatta för någon form av vattentryck. Finns det sprickbildningar och sättningar i omgivningarna, eller otäta betongskarvar och fogar, tränger fukt och vatten in i konstruktionen. Det kan leda till rost- och fuktskador på installationer, förstörd betong eller korrosion på armering. Skador som i värsta fall kan innebära att betongkonstruktionen inte längre tål den belastning den en gång var beräknad att hålla för.

Bominjektering kan utföras utan att störa den dagliga produktionen. Många arbetsplatser brottas med problem i form av buller som orsakas av bomgolv. Det kan vara den ursprungliga golvkonstruktionen, eller att golvet har reparerats med en ny betongplatta som gjutits ovanpå den gamla. Den lösa, överliggande betongplattan, blir som ett trumskinn som förstärker alla ljud från bilar, lyftvagnar, truckar mm. Ljudnivåerna blir ibland rent plågsamma och är definitivt ohälsosamma.

Våra material
Vi använder välbeprövade material från kända leverantörer. Huvudsakligen använder vi flytande polyuretan och epoxi till tätning och sprickförsegling. 
Vi arbetar i hela Sverige med injektering.

Intresserad av injektering?
Hör av dig till oss!

Andreas Laestander

Ansvarig injektering

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation.  Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.