våra tjänster

Se vårt kompletta utbud av tjänster här nedan. 

VAD VI GÖR

RIVNING

Rejcab är en entreprenör som klarar hela arbetet. Vi tar hand om projektering, miljöinventering, rivning och sanering till deponi och återvinning.

INJEKTERING

Injektering reparerar betong och ger en säker konstruktion. Betongkonstruktioner under marknivå blir ofta utsatta för någon form av vattentryck. 

SANERING

Rejcab AB utför auktoriserad PCB och asbestsanering. Vi tar hand om hela saneringsarbetet från första inventering och analys, till avslutad sanering och slutbesiktning.

HÅLTAGNING

Vi utför all slags håltagning i olika material tillexempel i betong, tegel och granit. Vi erbjuder oss också att ta hål, i objekt som väggar, golv, tak, broar, berg och grunder.

KOLFIBERFÖRSTÄRKNING

Kolfiberband är otroligt starka och har låg egen vikt. De passar därför utmärkt i trånga utrymmen där stålbalkar (i-balkar) inte får plats. Produkten är lätt att applicera, men kräver noggrannhet och flera mindre delmoment.

FOGNING

Våra tekniker har mer än 40 år i branschen med rätt kompetens och erfarenhet för att utföra alla typer av fogningar i miljöer som utsätts för hårda belastningar. Brandtätning och epoxifogningar är vanliga inslag i vårt dagliga arbete. 

BLÄSTRING

Isblästring är skonsamt mot underlaget och mycket användbart vid bland annat brandsanering, mögelsanering samt i känsliga miljöer i exempelvis livsmedelsindustrin. 

BYGG

Vi erbjuder effektiv montering av gipsväggar, utfackningsväggar, kök, dörrar och fönstermontage. Samt montage av fasadskivor vid nyproduktion , ombyggnads och renoveringsprojekt.

UNDERTAK

Med bred yrkeskunskap och stor kompetens inom akustik tar vi fram kompletta helhetslösningar, utefter användningsområde och önskemål. Vi är även ett av få företag som är certifierade för monoakustik puts.

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation. Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.