Undertak

Bred yrkeskunskap och stor kompetens inom akustik. Inga uppdrag är för stora eller för små för Rejcab när det kommer till undertak. 

TJÄNSTER

Rejcab har en bred yrkeskunskap och stor kompetens inom akustik och undertak. Vi tar fram kompletta helhetslösningar, utefter användningsområde och önskemål från er som kund. Vi finns här för att ge din lokal de bästa förutsättningarna för att bli trivsam och behaglig att vistas i. Vi arbetar och monterar undertak i kontor, konferensrum, affärslokaler, industrilokaler, sjukhus och andra offentliga lokaler.

Vi levererar plock tak från standardplattor till specialdesignad sträckmetall. Rejcab är också ett av få företag som är certifierade för Mono akustikputs.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss på Rejcab.
Kontakta oss om ni behöver en erfaren leverantör av undertak!

Behöver du hjälp med undertak?
Hör av dig till oss!

Andreas Laestander

Ansvarig undertak

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation.  Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak, och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.