PCB Sanering Stockholm

Vi på Rejcab AB är företaget som sysslar med bland annat rivning, håltagning, fastighetsservice och PCB sanering i Stockholm. Vi har funnits sedan 1985 och har under denna tid samlat på oss över 30 års erfarenhet inom branschen.

TJÄNSTER

Vad gäller just PCB,  är det ett ämne som tillhör gruppen miljö- och hälsoskadliga industrikemikalier och det förbjöds redan 1972. Det var extra vanligt att använda ämnet i diverse byggmaterial under perioden 1956-1973 och man kan finna det i byggmaterial som fogmassor, plastbaserade golvmassor, isolerrutor och kondensatorer som är avsedda för elapplikationer.

Är du fastighetsägare till hus som byggdes eller renoverades just under perioden 1956-1973, är det väldigt viktigt att du kontaktar någon som kan kontrollera om fastigheten är giftfri och som kan utföra eventuell PCB-sanering. Skulle då förekomsten av PCB överskrida gränsvärdena bör en åtgärdsplan för sanering skapas.

Varför välja oss för PCB sanering i Stockholm?

Det finns många anledningar till att välja oss för att utföra PCB-sanering på din fastighet i Stockholm. Vi tar bland annat hand om hela investerings- och analysarbetet innan vi sanerar den, vi utför hela uppdraget och slutbesiktar arbetet i slutet av själva uppdraget.

Behöver du hjälp med PCB Sanering? Hör av dig till oss!

Andreas Laestander

Ansvarig sanering

Nedan listas några fler anledningar till varför vi är lämpliga för PCB-sanering:

  • Vi har ett mycket starkt miljö- och kvalitetstänk
  • Vi värderar våra anställda väldigt högt
  • Alla våra medarbetare är egenanställda och utbildade efter våra önskemål och krav
  • Vi prioriterar samarbeten med leverantörer som arbetar med miljö och kvalitet
  • Vi använder enbart rekommenderade maskiner, utrustning och tillvägagångssätt under våra uppdrag
  • Vi lämnar alltid utförliga garantier på våra utförda arbeten
  • Snabba och effektiva

Skulle du vara i behov av PCB-sanering i Stockholm på någon av dina fastigheter, eller någon av våra andra tjänster, är det bara att fylla i en förfrågan här på hemsidan, så återkopplar vi till dig så fort vi hinner.

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation.  Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.