Isblästring Stockholm

Rejcab AB utför tjänster som sanering, injektering, rivning och isblästring i Stockholm. Vi arbetar mycket snabbt och effektivt och har funnits sedan 1985, vilket har resulterat i över 30 års erfarenhet inom branschen. Det som gör oss speciella inom alla våra tjänster är att all vår personal är egenanställd och uppfyller våra specifika krav och önskemål på vilken utbildning de har.

TJÄNSTER

Vi vill dessutom säkerställa att alla trivs på företaget samt att alla är nöjda – detta gäller både kunder och personal. Därför använder vi enbart rekommenderade maskiner, utrustning och tillvägagångssätt under våra uppdrag. Utöver personalen är miljön, säkerheten och kvalitén det vi värderar allra högst här hos Rejcab. Att ni som kunder känner er trygga när ni anlitar oss för isblästring eller annat, är för oss även otroligt viktigt och därför lämnar vi alltid utförliga garantier på våra arbeten. Detta säkerställer en trygghet även efter det att själva arbetet har utförts.

Varför isblästring?

Isblästring är en skonsam och miljövänlig teknik som inte lämnar ifrån sig några restprodukter. Det är skonsamt mot underlaget och mycket användbart vid bland annat brandsanering, mögelsanering samt i känsliga miljöer i livsmedelsindustrin och på andra ställen.

Behöver du hjälp med isblästring i Stockholm? Hör av dig till oss!

Andreas Laestander

Ansvarig isblästring

Vi använder oss av rengöring med kolsyreis, vilket är en relativt ny teknik som besitter unika egenskaper. En annan fördel är att endast resterna av det man blästrat bort är det som behöver tas om hand, då kolsyreisen inte lämnar några restprodukter. Det skadar inte heller den underliggande ytan. Det går att komma åt svåråtkomliga platser där skrapning, slipning och annan mekanisk bearbetning inte är möjlig. Dessutom är det en väldigt snabb och effektiv lösning.

Andra tjänster vi erbjuder

Vi utför fler tjänster än isblästring och dessa är bland annat:

  • Rivning
  • PCB-Sanering
  • Asbestsanering
  • Ombyggnader
  • Tillbyggnader
  • Lägenhetsrenoveringar
  • Köksrenoveringar
  • Fogning

Välkommen till Rejcab när du behöver ett snabbt och effektivt sätt att utföra en isblästring i Stockholm. Du når oss med enkelhet via kontaktformuläret här på hemsidan, eller via mail och telefon.

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation.  Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.