Betonghåltagning Stockholm

Våra håltagare ser till att utföra ett så säkert  jobb som möjligt med rekommenderade maskiner, utrustning, skydd och tillvägagångssätt. Behöver du någon som kan hantera betonghåltagning i Stockholm så är vi alltid ett tryggt val då vi lämnar utförliga garantier på våra utförda håltagningar i betong.

TJÄNSTER

Vi utför alla slags håltagningar; i bland annat betong, tegel, granit och våra håltagare kan ta hål i objekt som väggar, golv, tak, broar, berg och andra grunder – någonting som håltagning i betong faktiskt innebär. Utöver dessa vanliga betonghåltagningar, så tar vi även förarbetande hål för ventilation eller borrning för genomföringar.

Varför välja oss för håltagning betong i Stockholm?

Med över 30 års erfarenhet inom branschen kan vi garantera en hög nivå på vårt arbete och vår service med tanke på den gedigna kunskap som vi har samlat på oss under åren; vi är nu både snabba och effektiva. Vi värdesätter alla våra medarbetare högt och tror dessutom på att egen personal verkligen höjer kvalitén på arbetet som efterfrågas och förväntas hos kunden– just därför arbetar vi enbart med egenanställd arbetskraft som är utbildad efter våra önskemål och krav. Detta gäller allt från håltagare till rivare.

Behöver du hjälp med betonghåltagning?
Hör av dig till oss!

Johan Persson

Håltagningsansvarig

Vi är en entreprenör som klarar hela arbetet; allt från sanering till håltagning av betong i Stockholm. Vi tar alltså hand om projekteringen innan själva utförandet av arbetet, miljöinventeringen, rivningen och saneringen däremellan, till själva deponin och återvinningen av allt material.

Eftersom våra medarbetare betyder så mycket för oss är det viktigt att de trivs på arbetsplatsen och därför ser vi till att alla känner sig trygga och säkra i arbetet, att det finns arbetsglädje, trivsel och god kamratskap i teamen, att alla respekterar varandra samt att delaktighet och möjlighet till påverkan finns på platsen.

Vi har många erkända kunder, såsom PEAB, IF och Vasakronan, och är du i behov av håltagning i betong eller någon av våra tjänster i Stockholm, är det bara att fylla i något av formulären här på hemsidan.

Håltagning betong och andra tjänster vi erbjuder i Stockholm

Som ett företag som sysslar med betonghåltagning i Stockholm, så kan vi stolt berätta att vi utför och erbjuder många andra tjänster som kan vara till nytta för er. Nedan listas några av dessa:

  • Rivning
  • Sanering
  • Injektering
  • Kolfiberförstärkning
  • Undertak

Vill ni veta mer om vad vi kan göra för er så kan ni hitta mer här på vår hemsida.

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation.  Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.