Våra tjänster

Array
Injektering

Injektering reparerar betong och ger en säker konstruktion. Betongkonstruktioner under marknivå blir ofta utsatta för någon form av vattentryck.

Läs mer
Array
Rivning

Rejcab är en entreprenör som klarar hela arbetet. Vi tar hand om projektering, miljöinventering, rivning och sanering till deponi och återvinning.

Läs mer
Array
Sanering

Rejcab AB utför auktoriserad PCB och asbestsanering. Vi tar hand om hela saneringsarbetet från första inventering och analys, till avslutad sanering och slutbesiktning.

Läs mer
Array
Håltagning

Vi utför all slags håltagning i olika material tillexempel i betong, tegel och granit. Vi erbjuder oss också att ta hål, i objekt som väggar, golv, tak, broar, berg och grunder.

Läs mer
Array
Kolfiberförstärkning

Kolfiberband är otroligt starka och har låg egen vikt. De passar därför utmärkt i trånga utrymmen där stålbalkar (i-balkar) inte får plats. Produkten är lätt att applicera, men kräver noggrannhet och flera mindre delmoment. Därför berättar vi gärna att vi är auktoriserade av leverantören Sika Sverige att använda kolfiber.

Läs mer
Array
Fogning

Våra tekniker har mer än 40 år i branschen med rätt kompetens och erfarenhet för att utföra alla typer av fogningar i miljöer som utsätts för hårda belastningar. Brandtätning och epoxifogningar är vanliga inslag i vårt dagliga arbete. En fogförstärkning i ett golv eller på en fasad likaså.

Läs mer
Array
Blästring

Isblästring är skonsamt mot underlaget och mycket användbart vid bland annat brandsanering, mögelsanering samt i känsliga miljöer i exempelvis livsmedelsindustrin. Rengöring med kolsyreis är en relativt ny teknik med unika egenskaper som löser problem där andra metoder går bet.

Läs mer
Array
Fasadrengöring

Vi utför alla typer av fasadtvätt till företag och privatpersoner. Vi använder effektiva och miljö godkända metoder.
Plåtfasader och andra starkare fasader kan vi hetvattenblästra för att få bort gammal färg och smuts inför en tex ommålning.

Läs mer
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm