Om oss

Rejcab är ett företag som jobbar med rivning, sanering, håltagning och injektering. Företaget startades 1986 och idag har vi en personalstyrka på 15-25 personer. Tillsammans har vi mer än 30 års erfarenhet av branschen. Den gedigna kunskap vi samlat på oss
garanterar hög kvalité på vårt arbete och vår service.

Vi värdesätter alla våra duktiga medarbetare och vår filosofi är att egen personal höjer kvaliteten. Rejcab arbetar endast med egen anställd arbetskraft som är utbildad efter våra önskemål och krav. Vår personalstyrka består av en kompetent mix av personer med bred blandning av olika, erfarenheter och utbildningar. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och vill ge våra uppdragsgivare högsta kvalité på våra tjänster.

Under våra uppdrag använder enbart rekommenderande maskiner, utrustning, skydd och tillvägagångssätt. Vi arbetar med miljön säkertheten samt har höga krav på att miljöfarliga material hanteras på rätt sätt. För att våra kunder ska känna sig trygga i att anlita oss, inte bara innan och under arbetet utan även efteråt, lämnar vi alltid utförliga garantier på våra utförda arbeten.

Kontakta oss här så hör vi av oss

Rejcab erbjuder expertis inom
  • Injektering
  • Rivning
  • Sanering
  • Håltagning
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm