Betonghåltagning Stockholm

Betonghåltagning Stockholm

Rejcab AB är ett företag som utför rivning, sanering, injektering, fastighetsservice och håltagning i betong i Stockholm. Vi grundades 1986 och är i dag 15-25 personer på företaget.

Våra håltagare ser till att utföra ett så säkert som jobb möjligt med rekommenderade maskiner, utrustning, skydd och tillvägagångssätt. Behöver du någon som kan hantera betonghåltagning i Stockholm så är vi alltid ett tryggt val då vi lämnar utförliga garantier på våra utförda håltagningar i betong.

håltagning betong stockholm

Vi utför alla slags håltagningar; i bland annat betong, tegel, granit och våra håltagare kan ta hål i objekt som väggar, golv, tak, broar, berg och andra grunder – någonting som håltagning i betong faktiskt innebär. Utöver dessa vanliga betonghåltagningar, så tar vi även förarbetande hål för ventilation eller borrning för genomöringar.

Håltagning betong och andra tjänster vi erbjuder i Stockholm

Som ett företag som sysslar med betonghåltagning i Stockholm, så kan vi stolt berätta att vi utför och erbjuder många andra tjänster som kan vara till nytta för er. Nedan listas några av dessa:

  • Rivning
  • Sanering
  • Injektering
  • Kolfiberförstärkning
  • Fasadrengöring
  • Och mycket mer

Vill ni veta mer om vad vi kan göra för er så kan ni hitta mer här på vår hemsida.

Varför välja oss för håltagning betong i Stockholm?

Med över 30 års erfarenhet inom branschen kan vi garantera en hög nivå på vårt arbete och vår service med tanke på den gedigna kunskap som vi har samlat på oss under åren; vi är nu både snabba och effektiva. Vi värdesätter alla våra medarbetare högt och tror dessutom på att egen personal verkligen höjer kvalitén på arbetet som efterfrågas och förväntas hos kunden– just därför arbetar vi enbart med egenanställd arbetskraft som är utbildad efter våra önskemål och krav. Detta gäller allt från håltagare till rivare.

Vi är en entreprenör som klarar hela arbetet; allt från sanering till håltagning av betong i Stockholm. Vi tar alltså hand om projekteringen innan själva utförandet av arbetet, miljöinventeringen, rivningen och saneringen däremellan, till själva deponin och återvinningen av allt material.

Eftersom våra medarbetare betyder så mycket för oss är det viktigt att de trivs på arbetsplatsen och därför ser vi till att alla känner sig trygga och säkra i arbetet, att det finns arbetsglädje, trivsel och god kamratskap i teamen, att alla respekterar varandra samt att delaktighet och påverkansmöjlighet finns på platsen.

Vi har många erkända kunder, såsom PEAB, IF och Vasakronan, och om även du känner att du skulle vara i behov av håltagning i betong eller någon av våra tjänster i Stockholm, är det bara att fylla i någon av formulären här på hemsidan.

Kontakta oss här så hör vi av oss

Rejcab erbjuder expertis inom
  • Injektering
  • Rivning
  • Sanering
  • Håltagning
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm