Rivningsföretag Stockholm

Vi är rivningsfirman i Stockholm som erbjuder väldigt många fler tjänster för fastigheter, såsom sanering och injektering. 1986 startades Rejcab, vi har sedan dess utvecklats och blivit över 70 personer på företaget. Eftersom vi är ett rivningsföretag i Stockholm utför vi våra flesta rivningsarbeten, stora som små, i Stockholm – men även i resten av Mälardalen.

TJÄNSTER

Vi är en entreprenör som tar oss an hela arbetet; från projektering till miljöinventering till rivning och sanering och till sist till deponi och återvinning. All den rivning vi utför i Stockholm varierar kraftigt beroende på kund, då vi som rivningsfirma utför många olika typer av rivningsarbeten. De flesta kunderna vi har är inom bygg- och fastighetsbranschen, men vi har även privatpersoner som kommer till oss för hjälp med rivningar.

Det som gör oss till en väldigt bra rivningsfirma är att vi besitter resurserna samt kunskapen som behövs för att kunna garantera ett bra och effektivt rivningsarbete för kunden i fråga. Det vi river är allt från mindre hus till till kök, fasader, tak och golv – allt detta i alla möjliga typer av material. Det är här våra olika typer av rivningsmetoder blir aktuella. Vi utför dessutom ombyggnadsrivning som kan behövas vid väldigt stora byggnadsprojekt.

Behöver du hjälp med rivning i Stockholm? Hör av dig till oss!

Andreas Laestander

Ansvarig rivning

Rivning Stockholm – Varför välja Rejcab?

Vi på Rejcab hjälper som ovan nämnt till med rivningar i Stockholm och det som gör att ni kan känna er trygga med oss under rivningsarbetet är att vi tar fullt ansvar och har överseende med en rad olika saker under arbetet i sig. Vi spärrar av området och använder dammfällor för att minimera spridningen av damm, vi anpassar oss för att minska störningar vid bullriga arbeten för att störa hyresgästerna så lite som möjligt, vi har väldigt lång erfarenhet och kunskap inom rivningar samt att vi driver projektet ända fram till slutbesiktningen.

Vad gör oss unika som rivningsföretag i Stockholm?

Det finns många anledningar att välja oss på Rejcab som ert rivningsföretag för rivning i Stockholm, här nedan listar vi några av de saker som vi är allra mest stolta över hos vårt företag:

 • Över 30 års erfarenhet av rivning i Stockholm
 • Egenanställd arbetskraft
 • Personalen värdesätts högt
 • Miljö- och kvalitetsförbättrande åtgärder
 • Vår verksamhet kännetecknas av en god arbetsmiljö
 • Hälsa och säkerhet har hög prioritet
 • Trygghet och säkerhet i arbetet
 • Arbetsglädje, trivsel och god kamratskap
 • Respekt för individen
 • Delaktighet och påverkansmöjlighet
 • Snabba och effektiva

Tveka inte att kontakta oss om ni är på jakt efter en erfaren firma för rivning i Stockholm som anpassar sig efter era önskemål och funderingar.

Rivning Stockholm och andra tjänster vi kan erbjuda

Vi kan kalla oss ett rivningsföretag, eftersom vi erbjuder tjänster inom rivning i Stockholm och hela Mälardalen. Däremot är vi mer än så, eftersom vi erbjuder så pass många olika tjänster som lämpar sig vid olika typer av byggen och renoveringar.

Vi erbjuder saneringstjänster; både asbestsanering och PCB-sanering och så erbjuder vi injektering samt underhållsservice och reparationsservice åt företag. Ombyggnationer och tillbyggnationer är även det två tjänster vi erbjuder, där rivning ofta ingår som en del av tjänsten. Vi utför många olika typer av renoveringar, såsom lägenhetsrenoveringar och köksrenoveringar. Blästring och fogning är två tjänster vi gärna tar oss an, samtidigt som kolfiberförstärkning, fasadrengöring och olika typer av håltagningar inte heller är främmande för oss.

För oss på Rejcab är det viktigt att ni som kunder blir nöjda, därför har vi gjort det enkelt för er att fylla i förfrågningar här på hemsidan. Fyll i era uppgifter samt tjänsten ni önskar få hjälp med, vare sig det gäller rivning eller sanering, så besvarar vi er.

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation.  Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.