Asbestsanering Stockholm

Vi är den snabba och effektiva firman som utför asbestsanering i Stockholm. Vi grundades redan 1986 och har sedan dess lyckats bli över 70 anställda på företaget. Vi utför fler tjänster än enbart asbestsanering, som alla kan vara till hjälp vid olika typer av byggnadsprojekt.

TJÄNSTER

Vad som gör oss unika i vårt arbete är att vi värdesätter våra otroligt duktiga och erfarna arbetare, vare sig de fokuserar på asbestsanering eller andra typer av tjänster. Vi arbetar därför enbart med egenanställd arbetskraft som är utbildad efter våra önskemål och krav. Detta gör att vi även ständigt utvecklas som asbestsaneringsfirma, även efter 30 års erfarenhet i branschen. Vi har dessutom ett utbildningsbevis att vi får sanera asbest från Arbetsmiljöverket, vilket gör oss till ett tryggt val.

För att säkerställa att alla trivs samt att alla är nöjda – kunder som personal – använder vi enbart rekommenderade maskiner, utrustning och tillvägagångssätt under våra uppdrag. Vidare lämnar vi alltid utförliga garantier på våra utförda arbeten till kunder, oavsett vilken av våra tjänster det berör. Detta säkerställer en trygghet även efter själva arbetet har utförts. Vi även måna om miljön och säkerheten för både våra anställda och våra kunder.

Behöver du hjälp med asbestsanering?
Hör av dig till oss!

Andreas Laestander

Ansvarig sanering

Vad är asbestsanering?

Asbestsanering kallas ibland för asbest utsläppsminskning och innebär att man tar bort produkter som innehåller asbest från ett hem, en verksamhet eller en offentlig byggnad. Kortfattat sanerar man bort detta farliga ämne, som för övrigt användes flitigt i byggmaterial under mitten av 1900-talet. Asbest som ämne har nu blivit känt att orsaka allvarliga sjukdomar, såsom den kroniska lungsjukdomen asbestos, men även olika typer av cancer kan förekomma. Det som gör det nödvändigt att utföra asbestsanering är att även en mycket liten mängd asbestexponering kan vara farlig.

Vi är en av de firmorna som utför auktoriserad asbestsanering genom att ta hand om hela saneringsarbetet – från första inventering och analys till avslutad sanering och slutbesiktning. Arbetet vi utför är på både på fastigheter och fartyg och vi garanterar en säker hantering under vårt arbete – både för dig och miljön.

Asbestsanering Stockholm och andra tjänster vi utför

En av våra spetskompetenser är asbestsanering här i Stockholm, men vi erbjuder även många andra tjänster för olika typer av fastigheter som kan vara värda att nämna:

  • Rivning
  • PCB-Sanering
  • Injektering
  • Blästring
  • Kolfiberförstärkning
  • Betonghåltagning
  • Undertak
  • Stomkomplettering

Fyll gärna i vår kontaktformulär här på hemsidan så kontaktar vi er så fort vi hinner. Ni är varmt välkomna till oss när ni behöver hjälp med asbestsanering.

OM OSS

Vi är REJCAB

Rejcab är ett komplett företag inom rivning och byggnation.  Inom rivning kan vi erbjuda rivning, sanering, håltagning och injektering. Undertak och stomkomplettering är några av våra expertområden när det kommer till byggnation. Företaget startades 1985 och har under åren vuxit till att idag ha ett 70-tal medarbetare.