Injektering

Injektering

Injektering reparerar betong och ger en säker konstruktion
Betongkonstruktioner under marknivå blir ofta utsatta för någon form av vattentryck. Finns det sprickbildningar och sättningar i omgivningarna, eller otäta betongskarvar och fogar, tränger fukt och vatten in i konstruktionen. Det kan leda till rost- och fuktskador på installationer, förstörd betong eller korrosion på armering. Skador som i värsta fall kan innebära att betongkonstruktionen inte längre tål den belastning den en gång var beräknad att hålla för.

Bominjektering kan utföras utan att störa den dagliga produktionen
Många arbetsplatser brottas med problem i form av buller som orsakas av bomgolv. Det kan vara den ursprungliga golvkonstruktionen, eller att golvet har reparerats med en ny betongplatta som gjutits ovanpå den gamla. Den lösa, överliggande betongplattan, blir som ett trumskinn som förstärker alla ljud från bilar, lyftvagnar, truckar mm. Ljudnivåerna blir ibland rent plågsamma och är definitivt ohälsosamma.

Våra material
Vi använder välbeprövade material från kända leverantörer. Huvudsakligen använder vi flytande polyuretan och epoxi till tätning och sprickförsegling.

Kontakta oss här så hör vi av oss

Rejcab erbjuder expertis inom
  • Injektering
  • Rivning
  • Sanering
  • Håltagning
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm